Po prostu Dobry Chleb

Browse By

Koleżanka ze studiów, Kasia, ma wielką pasję – wypiekanie chleba. I tę pasję wplata w swoją działalność zawodową. A to wspaniałe móc połączyć pracę z tym, co się kocha!

Piekarnia istnieje od niedawna, ale sukcesywnie podbija lokalny rynek jakością swoich produktów. Chleby są wypiekane na bieżąco, długo utrzymują swoją świeżość i bardzo dobry smak. Sekretem ich jakości są tylko naturalne, wyselekcjonowane składniki i wypracowana, unikalna receptura. W ofercie chleb razowy: żytni, z dynią, z żurawiną, ze słonecznikiem, a także pszenny: z pestkami dyni, na zakwasie, z ziarnami słonecznika oraz pszenno – żytni drożdżowy.

Szczegółowe opisy oraz zdjęcia produktów dostępne są na stronie piekarni: chleb-dobry.pl. Tam też znajdziecie dane teleadresowe i historię piekarni.

Kasia mówi, że każda kobieta to inny chleb. Przekonajcie się więc, jak smakuje chleb od Kobiety z Sercem i Pasją! Spróbujcie wspaniałego Dobrego Chleba! Sam zajadałem się nim w połączeniu ze swojskim masłem i smalcem, i przyznam, że niebo w gębie. Codziennie świeży chleb do kupienia na pograniczu kociewsko-kaszubskim, w Nowej Karczmie przy ulicy Kościerskiej 7 (market Kabe) i już wkrótce w Trójmieście.

Fotografia: chleb-dobry.pl.

Podobne Artykuły